• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Bedrijfsgeoriënteerde Supervisie


In mijn Bedrijfs-georiënteerde of Praktijk-georiënteerde supervisie staat mijn jarenlange ervaring centraal. 

Ik ben geboren in een zelfstandig gezin.
Een zaak runnen werd mij met de paplepel ingegeven.
Gedurende 10 jaar ben ik verzekeringsmakelaar geweest.
Ik runde mijn eigen horecazaak, heb gewerkt met personeel...
Ik participeerde in een luxe-slaapcomfortzaak als mede-vennoot, 
en oefen nu gedurende 12 jaar mijn coaching- en massagepraktijk uit.

 

" Ik mag mezelf al wel ervaringsdeskundige noemen die zowel in praktijk, als op de werkvloer als áchter de schermen een gerijpte doorvoelde kennis geniet zoals een kapitein van het vaarterrein... "In het contact met de mensen in onze werksituatie komen we nl. altijd onszelf tegen, met onze kwaliteiten, onze sterke kanten, maar ook met onze zwakke, of nog niet voldoende ontwikkelde kanten. Onze persoon, onze uitstraling, onze presentatie kan bij de ander iets oproepen, dat zowel positief als negatief van invloed kan zijn in het contact met anderen. Ben jij je daarvan bewust? En, wat brengt jouw gedrag teweeg bij die ander? En wat doet het gedrag van die ander met jou?

 

Ons gedrag komt voort uit onze eigen gevoelens en denkpatronen. Wij zijn onze eigen wijze regisseur. In supervisie staat het eigen functioneren centraal. Supervisie helpt je bewuster te worden van je eigen stijl en onderliggende betekenissen. We hebben ten aller tijde keuzes. Ik help jou bij het maken van die keuzes. Niet door de vragen voor jou op te lossen, maar door jou zelf jouw antwoorden te laten vinden vanuit jouw werkervaringen.


Daarnaast kan je als bedrijfsleider/hulpverlener/coach/masseur geconfronteerd worden met:

* (onverwerkte) stukken van jezelf...
* OF met (seksueel) tegenoverdrachtelijke reacties...
* OF met angst rond de opzet van jouw eigen praktijk, een nieuw project... 
* OF met een thema die jou als professional raakt of in de war brengt.

Ook deze casussen kunnen hier uitgediept worden onder de noemer supervisie.

 

Hoe werkt supervisie nu concreet?

Tijdens een supervisie neem je rust en tijd om eigen houding en gedrag te doorgronden. Met supervisie kan je beter worden in jouw functie. Met supervisie ontstaat een diepgaand inzicht van overtuigingen, normen en waarden die van invloed kunnen zijn op jouw functioneren.

In een supervisietraject gaan we in op al jouw vragen. Ik leer jou nadenken en reflecteren over jezelf, ik leer jou te ontdekken wie je werkelijk bent door jou te laten reflecteren op jouw eigen beroepsmatig handelen. Als supervisor kijk ik - vanuit een soort overvieuw - mee over jouw schouder, op jouw situatie dus. Ik luister naar jouw vragen en jouw kijk op jouw vastgelopen situatie. Mijn eigen levens- en beroepservaringen zet ik in ter verheldering, doch, het uitwisselen en ontrafelen staat hier meer centraal dan het geven van oplossingen.  " Supervisie helpt jou innerlijk krachtiger te worden,
met een direct positief effect op jouw omgeving... "


 

Ik begeleid jouw proces door kort te benoemen wat jouw tekorten en valkuilen zijn.
Eveneens zal ik jou bekrachtigen in jouw kwaliteiten en in wat wél goed loopt.
We dringen door tot de kern van jouw ervaring... dit inzicht maakt het voor u mogelijk om keuzen te maken naar nieuw handelen. En dit kan jou meer vrijheid en plezier geven in jouw werk, als mens.


In het huidige zaken- en bedrijfsleven wordt doorgaans weinig tot geen aandacht besteedt aan de dingen die ons als mens het meeste drijven of die ons in beweging zetten. Dat zijn factoren die in werkelijkheid juist cruciaal blijken. Willen we niet in tegenoverdrachtelijke reacties belanden, dan hebben we er alle baat bij om ons degelijk en professioneel te laten ondersteunen en te begeleiden. Anderhalf uur van jouw tijd kan jou al heel veel vruchten opleveren!


Het ontvangen van een factuur na afloop van de sessie is mogelijk.

 

" Geloof in jezelf, dan gaan anderen in jou geloven..."

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147