• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Kashmirische Tantra


Kashmirische Tantra &
Sexual-Awakening-Healing


Deze massages betreffen een vloeiende dans of een Yoga van aanrakingen.


De zacht koesterende aanraking in combinatie met de verdieping van de ademhaling maakt jouw massage tot een intense, intieme, energetisch meditatieve of met andere woorden 'Goddelijke ervaring'.

 

" Je bent helemaal op jezelf gericht en gaat met gesloten ogen op reis... "Deze massages nodigen jou uit om te luisteren naar jouw hart, en weer aanspraak te maken op jouw eigen diepste innerlijk voelen.  
Het hele lichaam wordt aangeraakt op een intens diep voelende manier.


Kashmirische Massages, gebaseerd op de Saivistische Kasmiri traditie, gaan over respect, overgave en onverdeelde aandacht…Dit maak je volledig voelbaar vanuit de ‘vloeibaarheid van beweging in de dans’... en een 'waarachtig aandachtig AANWEZIG ZIJN in contact met jouw HART…'


Het zijn zacht koesterende massages, bestaande uit trage en lange strijkingen in combinatie met het ritme van de adem
... en waar RUIMTE is voor alles wat zich in jou wil openbaren.


Overgave betekent jezelf ont-moeten in wat zich NU aandient… tegenzin, weerstand, verlegenheid, verdriet, genot, lust, seksueel verlangen…
Ik ondersteun jou om vanuit rust en overgave helemaal te leren ontspannen in dat gevoel, jouw lichaam te leren ontdekken en de verbinding met jezelf (opnieuw) te leren voelen en herstellen.

 

" Ervaar de ‘VREUGDE van het 'ZIJN’…
Deze massages openen de poort naar jouw Hart en jouw Ziel. "Hopelijk ten overvloede, maar tóch ter voorkoming van ieder misverstand hierover, deze Kashmirische Tantra-rituelen omvatten geen seksuele handelingen noch seks, seksuele uitwisselingen of stimulatie.
Het gaat hier over groeien in Lichaams- en VOEL-Bewust-Zijn!
Gedurende de sessies is de aanraking eenvoudig, je ontvangt en je geeft je over aan het gebeuren.


Het gaat hem in eerste instantie om ontspannen en puur genieten…

de stille 'ruimte' in jezelf ontdekken... DIEP-ZEE-DUIKEN... met jezelf op reis gaan...
... weg van doelgerichtheid, het orgasme, de ejaculatie… naar de ontmoeting van de zachte vrouwelijke kracht en de ontvankelijkheid, in de spirituele seksualiteit!


Als je nog onbekend bent met Tantra is een Kashmirische TandavaMassage een zeer zuivere, veilige manier van masseren. Vrouwen vinden in het algemeen de drempel naar Tantra te hoog om overheen te stappen. Ik ervaar dat vaak in mijn praktijk. 
De gedachte om ontkleed aangeraakt te worden houdt de meeste vrouwen op een voorzichtige afstand.

Kashmirische Tantra massages nodigen jou juist uit om jouw grenzen te verleggen en jezelf en jouw innerlijke seksualiteit (opnieuw) te leren voelen, daar waar veiligheid en wederzijds respect voorop staan. Tantra helpt je om je vrouwelijke energie krachtig(er) te maken en je in balans te brengen met je eigen innerlijke man. Los van verwachtingen, lusten en hongerigheid.


" Voor de meeste vrouwen zijn dit mooie rituelen om hen in alle veiligheid te leren openen, en in hun Vrouw-Zijn te leren ontspannen. Wetende dat 'niets moet' en er 'niets van hen gevraagd of verwacht wordt... "


We zijn samen vanuit universele en onvoorwaardelijke liefde…en creëren samen de veiligheid om de overgave te ervaren, waarbij dàtgene mag plaatsvinden wat voor jou nodig en kloppend is.
Of je nu beginnend of gevorderd bent in Tantra, deze massages bieden jou de mogelijkheid te ondervinden wat 'seksueel aanwezig ZIJN' voor jou kan betekenen!
Ook als je naakt of bloot zijn nog spannend vindt!


Elke interactie is afgestemd op diep VOELEN en diep voelend aanwezig Zijn. Daarnaast is iedere interactie afgestemd op het (verder) ontwikkelen/integreren van de mannelijke en de vrouwelijke (levens-)energie. Deze vorm houdt in dat de genitale zone net zo professioneel en respectvol kan behandeld worden als alle andere delen van het lichaam. Het intieme karakter van deze massages kan aanzienlijk verschillen van andere massagevormen en therapeutische benaderingen elders, met name het werken met het gehele naakte lichaam.


Deze massages worden zowel voor vrouwen als voor mannen aangeboden.


Je ligt op een comfortabele matras... en wordt gemasseerd met een - boven de lichaamstemperatuur - verwarmde olie, die onmiddellijk de poriën opent.
Op deze manier leer jij je voel-kanalen steeds meer openen en kan de beleving heel intens worden...!


Ter info...
Bij een eerste Sexual-Awakening-Healing massage wordt een intakegesprek van ca. '30 min. vereist. Dit komt bovenop jouw massage te betalen. Tijdens dit intakegesprek
kijken we wat jouw motivatie en behoeftes zijn... en kijken we of er een verdere samenwerking mogelijk is.

 

 

Sommige groepen scheppen ruimte voor het uitleven van seksuele impulsen.

Andere leren je ruimere seksuele technieken aan en richten zich vooral op het ervaren van extase...

Ik benadruk het ZIJNs-aspect van de Kashmirische Tantra, waarbij je uitgenodigd wordt om jou in jouw seksuele levensenergie te leren ontspannen. Het intiem contact met jezelf opnieuw te leren voelen en thuis te komen in jouw hart. 

Mijn Tantrische Massages betreffen beslist GEEN erotische dienstverlening of prostitutie. 
Samen met nog andere collega's zet ik mij in om Tantra te laten evolueren van een vrijwel onbekende oosterse filosofie, naar een praktisch toepasbare levenswijze vanuit een integer en open hart...  EN... 
Tantra te ontdoen van het verkeerde beeld (seksuele/erotische dienstverlening) 
dat rondom Tantra 
nu - jammer genoeg - nog bestaat!

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147