• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Getuigenissen

 • Chris

  Nadine, het is heerlijk om te mogen "nagenieten" van jouw behandeling van afgelopen zaterdag...
  Mezelf, in deze, voor mij, "vrije" week de tijd en ruimte te gunnen om al deze "wonderen" in mij te laten gebeuren...
  Ik ben jou reuze erkentelijk dat jij mijn diepste "ziels-noden" (h)erkent ...
  Bij jou vind ik de mogelijkheid om mezelf in alle veiligheid in mijn kwetsbaarheid te tonen, te laten aanraken ... "Ik buig voor jou"...
  Dank u, dank u, dank u wel!

  Mijn liefdevolle, tedere groet,
  C.

 • Marianne

  Beste Nadine,

  Als de woorden "moedeloosheid, rusteloosheid en wanhoop" de lading zouden kunnen dekken van hoe ik mij voelde toen ik bij jou kwam aankloppen, dan zou dat al 'iets' zijn. Toen ik jouw website las wist ik dat ik bij jou moest zijn. Vanuit mijn misbruikverleden hebben veel therapeuten mij "als een verloren zaak" beschouwd en dat dan ook nog zo uitgesproken, wat zeer pijnlijk en demotiverend was. Als er dan iemand op mijn Pad komt zoals jij, is dat een zegen. Ik heb mij altijd voorgenomen dat -hoe moeilijk ook- ik tenminste aan één iemand mijn verhaal zou vertellen. Ik wil gewoon dat iemand weet wat mij is aangedaan, dat iemand mij hoort... Maar laat dat nu net zo moeilijk zijn 'praten'. Het bezorgt mij angst en ik schaam me... en tegelijk voel ik juist die enorme behoefte om erover te kunnen praten. Het doet zo'n deugd om mijn hart te kunnen luchten en nog meer dat er aandacht is voor mij. Beste Nadine, wij, die zwaar gekwetst werden hebben mensen als jou heel hard nodig. Mensen die langs ons staan, ons niet veroordelen, beoordelen, stigmatiseren met etiketten, ons als hopeloos bestempelen... Ik ben blij dat jij een jaar geleden op mijn Pad kwam. Ook al is er nog pijn en verdriet en is het soms lastig, je luistert naar mij en bemoedigt mij met zoveel geduld. Je leert mij een wereld kennen die totaal verschilt van degene die ik ken. Je biedt mij een plek waar ik mij veilig voel en in mijn kleinheid, gekwetstheid mag zijn wie ik ben... Je bent als een soort moeder, thuis voor mij... Ik ben blij dat jij er bent en ik weet dat jij mij geen pijn of kwaad zal doen. Ik ben jou in korte tijd heel erg gaan vertrouwen en dat heb ik zelden bij iemand. Soms denk ik 'zo zal het zijn als je een fijne thuis hebt'... Ik kan jou niet zeggen hoeveel dat voor mij betekent. Ik heb het voorbije jaar, zoveel ten goede weten veranderen bij mezelf, jij gaf me niet op en bleef/blijft mij terzijde, wat het ook mogen zijn ik kan het jou zeggen, schrijven... zonder dat je oordeelt of mij veroordeelt. Jij geeft me kracht en moed op mijn weg, zet de wegwijzers uit. Jouw openheid, opent ook mij. Jij brengt mij terug bij mezelf, mijn lichaam, mijn hart. ‘Dit zal liefde zijn'... helaas heb ik dit nooit eerder gevoeld en ervaren. Iedere avond bid ik tot God, ik haal daar veel kracht uit... ik draag jou in mijn gebed als een "grootse, prachtige, wijze, liefdevolle, gedreven... vrouw" die met de oren, de ogen en de handen van God werkt, en die eigenlijk geen verantwoording hoeft af te leggen. Ik ben vol vertrouwen dat wat jij verder zal ondernemen in de wereld, geapprecieerd en gewaardeerd zal worden, en door velen -in het bijzonder misbruikte mensen- die bij jou (nog) zullen aankloppen... als een zegen zal ervaren worden. Ik heb veel respect voor wie je bent en wat je doet Nadine, echt! Zo waardevol. Ik kon mij geen mooier geschenk bedenken. Jij bent een goed, lief mens, ik hoop dat lotgenoten mijn verhaal lezen en de weg naar jou mogen vinden. Ik draag jou zo’n warm hart toe!

  Lieve groet van Marianne

 • Elsie

  Lieve Nadine,

  Ik groet de 'Volheid van de Vrouw' in mezelf en alle andere vrouwen van het traject! 
  Wat een heerlijke vrouwelijke zachte bedding om in thuis te komen, thuis te komen bij mezelf...
  Lieve Nadine en Nadia, 
  jullie hebben ons zo liefdevol en integer begeleid bij deze reis, een warme schoot waar we met z'n allen in gedragen werden. 
  Er was aandacht en ruimte om kwetsbaar te mogen zijn, om vreugdevol te mogen zijn, om te swingen, om op verkenning te gaan in ons lichaam, om samen de stilte te ervaren... 
  Na ieder weekend stapte ik buiten in de meest vrouwelijke vorm van mezelf, ik koester gevoelens van geborgenheid en blijf ze mee dragen in mijn hart!
  Ik voel zo'n grote dankbaarheid om deel te mogen uitmaken van deze bijzondere groep van vrouwen, fantastische weekends vrouwen om op terug te blikken!!!
  Het was voor mij telkens uitkijken naar het volgende weekend, ervaren op mijn eigen tempo, op mijn eigen manier... alles kon...
  Nieuwsgierig welke deurtjes zich in de wondere vrouwelijke wereld nog verder zouden openen.
  Dankbaar voor jullie begeleiding Nadine en Nadia.
  Jullie integere en respectvolle aanpak, creatieve insteek en liefdevol aanwezig Zijn, het was een fantastische reis voor mij, eentje om nooit te vergeten...
  Ik dein nog iedere dag op de golven van de Volheid van de Vrouw!!!!! Wooouuuw!!!!
  Dankbaar voor iedere aanwezige vrouw, om jullie te mogen zien in jullie meest kwetsbare 'vormen'...
  We zijn tenslotte allemaal perfect met onze imperfecties, ook dát heb ik NU geleerd...!

  Namasté, 
  Elsie

 • Bart

  Beste Nadine,

  Graag deel ik hoe ik mijn Tantrische massage bij jou - als ervaringsdeskundige en jouw inwijding hierin - heb ervaren.
  Het heeft tot op de dag van vandaag nog steeds een mooie uitwerking op mijn lichaam en geest.
  Dit uit zich in het gewone dagelijkse leven met medemensen en collega's van het werk.
  Ook in mijn relatie. Maar bovenal in mezelf.
  Gewoon fantastisch! Ik ben jou hiervoor ontzettend dankbaar.
  Zulk overgave en liefde. En wat een competentie. Prachtig gewoon!
  Ik wens jou nog veel kracht en toewijding toe.
  En zoals voorheen wens ik jou steeds verlichting voor de verlichting die je anderen schenkt.
  Draag goed zorg voor jezelf Nadine!

  Warme groet, Bart

 • Marleen

  Hoi Nadine,

  Even een woordje van dank en waardering voor jou, mooie Ziel. Jij bent Groots! De Volheid van de Vrouw-weekenden hebben zoveel met mij gedaan, hebben zoveel impact op mij gehad. Vreugde, verdriet, hartepijn... zielezusterlijk delen... dit wil ook zeggen dat mijn hart zich (nog) verder aan het openen is. En ook al doorvoel ik pijn, ik omarm ze met zoveel liefde! Dank, dank, dank Nadine... woorden reiken niet ver genoeg. Mijn liefde zend ik jou in veelvoud terug!

  Knuffel, Marleen

 • Gerd

  Beste Nadine,

  Graag wil ik jou nog even bedanken voor uw steun en hulp van afgelopen week, ik begrijp mezelf nu al veel beter, ik moet op de ingeslagen weg verder gaan en een beetje geduld hebben.
  Nooit had ik gedacht dat ik aan iemand zo veel zou toevertrouwen. Zo veel begrip met zoveel warmte en mildheid. Er is een enorme last van mijn schouders gevallen, het doet zo'n deugd mij wat lichter te voelen... 

  Liefs van Gerd

 • Marc

  Lieve Nadine,

  Graag wil ik jou langs deze weg bedanken voor de fijne gesprekken en de heerlijke massage van afgelopen week. Vrouw, vrouw, vrouw, wat heb jij liefde in jou! Nooit eerder ontving ik zoveel liefde van een vrouw! Het ontroerd me te mogen ervaren met hoeveel zorg, liefde en respect jij vanuit volle overgave in het leven (en in jouw werk) staat. Dank je voor jouw genegenheid en jouw begrip voor mijn angst- en schaamtegevoel. Ik kan eindelijk bij iemand terecht die mij erkent, en bij wie ik mij begrepen en geholpen voel. Je hebt mij steeds de vrijheid gelaten om zélf stappen te zetten. Het heeft veel moed en durf van mij gevraagd om na de gesprekken de massagetherapie op te starten. Ik had nooit gedacht dat deze massages mij zo'n deugd zouden doen. Jij bent de enige tot nog toe bij wie ik mij letterlijk 'bloot' durf te geven... Jij bent voor mij het beste wat mij de laatste jaren is 'overkomen'. Zeer genegen groeten van Marc.

 • Diane

  Dag Nadine,

  Ons vorig ontmoeten is me heel goed bevallen. Ik weet niet of dat uw gewoonte is, dat jij zoveel tijd neemt voor mensen. Ik kon helemaal aankomen en ontvangen. Waauw, dat is nieuw voor mij, het deed mij zo goed! Daarnaast heb ik nooit eerder zo'n fijne massage gekregen. Ik ben ontroerd, geraakt door jouw liefde en jouw zachtheid die ik mocht ontvangen. Ik kom heel heel graag terug... 1000 maal dank Nadine voor wie je bent!

  Diane

 • Sofie

  Nadine,

  Jouw massages zijn zo subtiel, en zo zacht... zo nieuw voor me! Nooit eerder ontving ik ze met zoveel liefde en overgave... Ik zie nu dat ik voor niets hoefde bang te zijn. Waarom heb ik zo lang gewacht? Zo zalig, zo intens, het was meer dan genieten voor me! Mijn lichaam herinnert zich nog steeds jouw zachte aanrakingen en strelingen, ze werken nog diep door, tot in iedere cel van mijn lichaam! Dank je dank je Nadine om mij de Hemel op Aarde te tonen...

  Sofie

 • Greet

  Dag Nadine,

  Deze middag kreeg ik een telefoontje van een vriend die ik al een tijdje niet meer hoorde met de vraag hoe het met mij ging.
  Ik was zo blij dat ik oprecht "heel goed" kon antwoorden…. Dat ik het gevoel heb in een opwaartse beweging terecht gekomen te zijn.
  Is iets totaal anders dan dat hoopje ellende dat jij vorig jaar de eerste keer over je vloer kreeg. Ik kan je niet genoeg bedanken Nadine voor al die positieve energie die ik haal uit onze sessies! Let jij komend weekend maar goed op tijdens je cursus, ik ben er zeker van dat jij de vruchten die je daar zal plukken gul gaat delen met mij en de mensen die bij jou komen. Ik kijk er altijd zo naar uit om bij jou langs te komen... nog enkele weekjes en we zien elkaar terug! Ben ik blij om... Heel veel liefs en een dikke knuffel.

  Greet

 • Pat

  Beste Nadine,

  Jouw massage gisteren was terug fantastisch! Ik heb mij zelden zo stromend gevoeld. Mijn handen, mijn buik, zelfs mijn hele lichaam was aan het trillen en aan het tintelen. Zelden ervoer ik zo'n diepgang tijdens een massage, ik was écht helemaal weg. Controle los! Wauw, formidabel! Bedankt dat ik terug de kans kreeg om met jou op Pad te gaan. Een Pad voor mij met nog zoveel ongekende wegen wachtend om ontdekt te worden. Het idee dit samen met jou te mogen bewandelen en te mogen ervaren maakt mij gelukkig! Namasté Nadine

  Pat  X

 • BB

  Lieve Nadine,

  Net het traject 'De Volheid van de Vrouw' achter de rug, een schitterende reeks om op terug te blikken! Het was moeilijk voor mij om de stap te zetten, en toch was het elke keer een beetje thuiskomen. Mijn weekends waren één en al proces, met elke keer vertrouwen geven en vertrouwen krijgen. Dat kon enkel door de integerheid, de oprechtheid, de zachtheid en de gedragenheid van de groep. En nog was het een gigantische stap naar loslaten en durven voelen, en durven geven! Met deze reeks werd bij mij iets heel ouds hersteld, waarbij kennis en ervaring uit het oer-oude werd doorgegeven, wat voor mij zowel met de Ziel als met het lichaam te maken heeft. Een grote stap waarbij één en ander heeft gerommeld binnenin. En toch voel ik dankbaarheid, dat ik eventjes vrouw kon zijn in een vrouwenwereld met een vrouwen-ritme en -tijd. Een diepe buiging voor wat je in de wereld hebt ge(her-)steld lieve Nadine! Ik wens je wat zonne- en vrije tijd de komende maanden, we zien elkaar terug!

  Liefs, BB

 • Alex

  Lieve Nadine,

  Graag richt ik mij even tot jou met een groot woord van dank.
  Na een helse weg te hebben bewandeld bij dokters, neurologen, seksuologen, alwaar ik met mijn misbruikverleden als man 'gezalfd' werd met anti-depressiva en andere 'pepmiddelen', kwam ik ca. anderhalf jaar geleden bij jou terecht. Dankzij jouw goede lieve zorgen, jouw luisteroortje, jouw empathie, jouw wijsheid, jouw onnoemelijke liefde en jouw gouden handen ben ik mezelf aan het terugvinden. Jouw massages, met zoveel zorg en liefde gegeven, betekenen heel veel voor me. Heel bijzonder de zachte kant van mezelf te ontmoeten, en ook het voelen en het delen van die zachtheid tussen ons. Zacht en tegelijk krachtig! Je liet mij ontdekken wat aan mogelijkheden er nog zijn in 'de moeilijkheid'. Ik heb mezelf opnieuw leren ontdekken en accepteren. Ik voel zoveel dankbaarheid en waardering naar jou toe Nadine. Ik kan jou nooit terug geven wat jij mij tot nu toe al hebt gegeven.

  Alex

 • Truusje

  Lieve Nadine,

  Graag wil ik jou langs deze weg bedanken voor wat je het afgelopen jaar voor mij hebt betekend... Ik ben zo blij dat jij mij steeds weer uit mijn hoofd weet te halen en mij terug in mijn lichaam weet te brengen! Het is zo fijn om te voelen dat je naast de moederfiguur - die je denk ik toch wel bent voor velen - ook de spreekwoordelijke stevige rots in de branding blijft! Natuurlijk zitten er nog een hoop blokkades, verdriet en onvermogen in me, en het zal nog niet meteen stoppen... maar ik heb de beste coach uit de rondte: jou! Dank je voor jouw goede lieve zorgen, het doet deugd aan mijn hartje, het herinnert zich jouw warmte! Je voelt heel zorgvuldig, dit ontroert mij en maakt mij tegelijk ook blij... Een wonderbaarlijke weg voor me, dank je om deze Saam met mij te bewandelen!

  Truusje X

 • Caroline

  Lieve lieve Nadine,

  Ik kan je niet genoeg bedanken voor de prachtige ervaring van afgelopen week. Ik voel me supergoed, ook al is er heel veel in beweging. Het voelt heel positief! Jij bent zo'n prachtige, fantastische en tegelijk krachtige vrouw! Ik voel me dankbaar dat ik zo veel met jou kan delen. Jij leert en toont mij waar ik de vrouwelijke zachtheid in mezelf kan vinden. Ik voel bij jou ongelooflijk veel liefde voor mensen zonder jezelf daarin te verliezen. Ik vind het leuk te mogen ervaren dat al wat ik voel OK is, dat IK helemaal OK ben... Jij bent mijn rots in de branding! Ik ben zo blij dat je op mijn Pad gekomen bent! In beweging, in liefde, in emotie...

  Caroline

 • Lieven

  Lieve Nadine,

  Bedankt voor jouw persoonlijke inzet en betrokkenheid tijdens de voorbije meditatiereeks, voor jouw kennis en kunde, voor de intensiteit en zoveel meer... Een merkwaardige en unieke combinatie van meditatie en een beetje delen, waar iedereen zichzelf kon zijn, in een intieme en geborgen sfeer, en waar iedereen onbevangen zijn diepste roerselen kon delen. Wat voor mij nog een stap verder gaat dan je fysiek blootgeven. Jouw manier van werken is redelijk uniek in Vlaanderen, België, Europa, de wereld... Dat ik dit jaar zoveel fijne mensen zou ontmoeten, daar had ik een jaar geleden zelfs niet durven van dromen! Geniet binnenkort van jouw welverdiende vakantie! Un abrazo en tot...

  Lieven

 • Stefanie

  Lieve Nadine,

  Graag wil ik bij deze mijn dank uitspreken voor de voorbije acht weken meditatie. Jij was het licht in mijn duisternis, de ruimte waar ik terug heb leren ademen. Elke keer keek ik reikhalzend uit naar woensdagavond. Popelend naar meer tips & goede raad, en ook wel benieuwd naar de verhalen van mijn medegenoten. Het thuisgevoel dat we bij jou hadden, heeft mij ertoe gebracht om mij meer te gaan openen. Ook naar de groep toe. Ik heb ontzettend veel geleerd. De anderen waren spiegels voor mij, soms confronterend, maar altijd leerrijk en verrijkend. Ik heb vooral geleerd om écht te ademen, om écht aanwezig te zijn op deze aarde en beetje bij beetje... om mijn leven zélf in handen te nemen en mij niet meer te laten (leiden-) leven! Ik weet nu waar ik terecht kan voor nog meer van deze leerrijke, toffe avonden! Ik ben ervan overtuigd dat onze wegen zich nog kruisen... Dikke knuffel en dank voor alles!

  Stefanie

 • Henk

  Namasté Goddess Nadine,

  Ik buig voor jouw Licht! Nogmaals dank voor de mooie en diepe innerlijke reis van afgelopen week. Ik loop nog te zweven! Een mooi signaal als je steeds meer werk krijgt...! Zowel voor jouw kwaliteiten als voor jouw Belgische Gemeenschap. Jouw integriteit en jouw liefdevolle passie raken me diep én jouw imprint begint steeds meer te gloeien en te schitteren! Ik maak een diepe buiging voor wie je bent en voor wat je doet in deze dwaze wereld Nadine! Heel graag tot een volgende keer!

  Namasté & Light Hugsss, Henk

 • Ludwig

  Lieve Nadine,

  Jouw massages, wat een fijne en intense ervaringen zijn dat toch elke keer weer! Bij jou voel ik me zo veilig en geborgen, dat ik mij volledig kan laten gaan en overgeven aan het gebeuren. Dat klinkt misschien vreemd en ongewoon voor een man, tja, dan is het maar zo. Jouw tederheid, jouw zachtheid, jouw vrouwelijkheid, jouw gedragenheid... dé lichamelijkheid... alles wat zo intens stroomt tussen ons in het moment. Het is voor mij (nog) zo overweldigend. Ik was écht helemaal 'weg' de laatste keer! Tegelijk merk ik dat de massages ook in de diepte en in de tijd verder door werken. Het is mij een raadsel hoe je het doet Nadine! Het jaar 2014 is al bijzonder mild voor mij geweest, ik ben blij steeds meer te mogen ontdekken, en jij was daarvan zeker niet de minste! Ik dacht dat de vroegere psychotherapie mij voldoende geholpen had, maar ik merk dat er nu pas enorme lasten van me weggenomen worden. Mijn hart bloeit steeds meer open...! I can only learn to love by loving! Goddelijk Nadine!

  Ludwig

 • Carole

  Lieve Nadine,

  Ruim vier jaar kamp ik met hevige pijnen in mijn onderbuik. Allerlei specialisten bezocht, uiteindelijk pijnkliniek, spuiten, met dikke naalden ging men mijn zenuwpijnen te lijf. En zware medicatie, ik voelde me vaak een zombie, mijn lichaamsgewicht nam ook toe... In de pijnkliniek zag men geen uitweg meer, uiteindelijk gaf men mij morfine! Zoals ik vaak Googelde, belandde ik op jouw website. Na 5 massagebehandelingen, voelde ik mij al stukken beter. Je hebt gouden handen Nadine, jij masseert tenminste nog! Ik voel mijn pijn met de dag afnemen. De laatste week heb ik zelfs geen morfinepleisters meer nodig gehad. Ik weet én besef dat ik nog een lange weg te gaan heb. Ik kan alleen maar dank u zeggen nu, voor het feit dat ik jou mocht leren kennen. Ik zag geen uitweg meer, dankzij jou voel ik het leven terug door mij heen razen Nadine! Vele vele dank en groetjes van Carole xxx

 • Luc

  Beste Nadine,

  Dankjewel voor de bijzondere ontmoeting en ervaring van afgelopen week. Dank je dat je zoveel tijd en aandacht aan mij besteedde. Zeldzaam zijn de mensen die én een luisterend oor én een helpende, helende hand kunnen bieden. Dat er mensen zijn die jouw manier van werken niet kunnen/willen begrijpen, is des te spijtiger. Wat jij mij hebt gegeven had een klassieke therapeut nog in geen 100 sessies kunnen bereiken. ik heb NU ten volle mogen ervaren wat Tantra écht kan betekenen... Ik voel zoveel dankbaarheid Nadine! Zoveel...!

  Liefs van Luc

 • Els

  Allerliefste Nadine,

  Graag wil ik jou langs deze weg al even bedanken voor al wat je mij tot nu toe geleerd, getoond en onderwezen hebt. Ik heb al een hele metamorfose ondergaan... Er is zoveel veranderd in mijn leven... ja, het wordt gewoon té weinig gezegd: je bent een ongelooflijk rijke (lees ook rijpe) wijze vrouw! Ik voel aan mezelf dat ik zoveel steviger in mijn schoenen sta. En als ik mij eventjes voel afglijden, dan ff afzonderen, wat ademen, wat bewegen en hupla... het duracell konijn schiet terug in gang! Jij hebt mij geleerd Nadine hoe ik goed voor mezelf kan leren zorgen! Thxs thxs thxs a lot! Ik ben mij er terdege van bewust dat ik zo veel aan jouw wijze lessen te danken heb! Je doet dat met zoveel passie en bezieling... Prachtig gewoon!!!

  Els xxx

 • Philippe

  Hallo Nadine,

  Bijzondere avond vorige week... dank voor de intense massage. Ik hou van het zachte vrouwelijke, de zachte diepgaande aanrakingen en ook het stevig mannelijke, het vastzittende die wordt los gemaakt... heerlijk! Heel fijn met jou in alle openheid te kunnen praten Nadine, ik ga ervoor, angst loslaten en vertrouwen toelaten. Tot voorheen wist ik niet bij wie ik met mijn verhaal terecht kon... Ik ben blij jou te hebben ontmoet, ik begrijp mezelf nu ook veel beter. Dank voor jouw luister-tijd en voor jouw fijne serene en met liefde overgoten energie!

  Philippe

 • Lennert

  Lieve Nadine,

  Eventjes zeggen dat ik de sessies bij jou - zo ook de massages - als hartverwarmend en diep koesterend ervaar. Ik waardeer jouw grote zorgzaamheid, jouw integriteit en jouw inzet. Je straalt zoveel liefde en warmte uit wat maakt dat ik mij heel snel en heel erg bij jou op mijn gemak voel. Je bent een fantastische vrouw, met zooooveel wijsheid... ik wil jou dat graag even zeggen. Er gaat een nieuwe wereld voor mij open sedert ik jou ken... Dank je voor de vruchtbare bodem die je mij biedt, dank je voor de zoveelste ervaring die voor mij veel verder reikt dan woorden...!

  Lennert

 • Hildegard

  Beste Nadine,

  Enkele weken geleden kwam ik voor het eerst bij jou voor een Kashmirische Tandava massage. Een bijzondere ervaring was het! Je liet mij genieten en tegelijk inspireerde je mij. 's Anderendaags beloofde ik mijn man een massage. Ik masseerde hem even liefdevol en zacht als jij mij hebt gemasseerd. Na de massage zei hij: 'lieve schat van me, waar ben jij al die tijd geweest"...? Een intens moment was het, met een traan en een milde lach. En dit na 30 jaar huwelijk... Ik durfde er niet van dromen dat we dit nog zouden be-LEVEN. En, dat ik mijn man daar nog zou kunnen in meenemen! Ik vind jou en jouw werk gewoonweg super, een welverdiende erkenning van mij! De wereld heeft vrouwen zoals jou nodig...! Ik kom gauw terug...

  Hildegard

 • Patrick

  Beste Nadine,

  Vooreerst mijn dank om mij te ontvangen, het was voor mij heel speciaal. Normaal ben ik diegene die advies geeft aan anderen, nu was ik aan de beurt. Ik heb veel moed bijeen moeten rapen om tot bij jou te komen. Nadine, vertrouwen is één, maar ik denk dat hier veel meer aanwezig was om mijzelf zo bloot te geven. Ik voel mij zo veilig en zo gedragen bij jou. Dank je daarvoor! Nadine, hoe ik mij nu voel, twee weken later... Ik voel mij zalig en voel zelfs sensaties in mijn lichaam die ik al lange tijd niet meer gevoeld heb. Waarom nu, geen idee, alhoewel... jouw liefde en jouw zachtwarme aanwezigheid naar mij toe waarschijnlijk, ze heeft alleszins veel in beweging gezet!

  Patrick

 • Mia

  Lieve lieve Nadine,

  Onze ontmoeting vorig jaar zullen we geen van beiden vergeten! Het lijkt of ik jou al heel mijn leven ken! Er is iets dat ons bindt, ik denk dat we op dezelfde manier naar mensen kijken en in de wereld staan. Ik probeer net zoals jij zo authentiek mogelijk te leven. Ik koester diep respect voor jouw manier van werken, jouw emancipatorisch werk welk je hoog in jouw vaandel draagt. Je werkt met je hart, vanuit je hart, dat is zo zeldzaam dezer dagen! Het is een kwaliteit van de Nieuwe Tijd... dát van de waterman. Water, vrouwelijke energie... Het is nog maar nét begonnen... ik hoop een zelfde mooie weg te mogen opgaan als die van jou en daarbij nog heel veel van jou te mogen leren!

  Mia

 • Beatrijs

  Lieve Nadine,

  Via via mocht ik jou leren kennen, en jawel... nog steeds dankbaar voor deze bijzondere ontmoeting! Het is lang geleden dat ik nog zo uitgebreid met iemand heb kunnen praten. Je bent een ontzettend rijke en mooie ziel Nadine. Je hebt al wat vergaard aan kennis en weten, en ervaringen in dit leven... Ik ben erg blij met alles wat je mij aanreikt. Dankje voor die fenomenale openheid en warme bereidheid van je, om te delen. Je hebt zoveel kracht in je, dat ik ervan opkijk. Je daadkracht en durf zijn verbazingwekkend, zelden zag en sprak ik mensen die ook maar in de buurt komen van wat jij allemaal aanpakt, doormaakt, verricht, in gang steekt, verdedigt en weer rechtzet! Je hebt me dooreengeschud, wakker gemaakt, geraakt op een heel fragiele plek. Ik ben daar heel blij om, het was tijd...! Ik voel zo'n grote dankbaarheid, alleen al voor het simpel feit dat je opdook in mijn leven. Het was het juiste moment!

  Veel liefs, Beatrijs

 • Elsje

  Allerliefste Nadine,

  Al bijna drie jaar kennen we elkaar... kom ik naar jou toe, voor een babbel, voor wat goede raad, voor een deugddoende massage, ook 'De Volheid van de Vrouw' was fantastisch! Ik kan alleen maar zeggen dat mijn leven sedertdien zo ontzettend veranderd is! Er is altijd wel een aanleiding om aan je te denken, je ligt me zo nauw aan het hart weet je. Ik merk, hoe meer ik bewust wordt van mezelf, hoe beter ik mijzelf begin te voelen... en hoe meer ik de liefde van buitenaf kan voelen en toelaten. Soms krijg ik zo'n onweerstaanbare drang om te knuffelen. Heb ik nooit eerder zo intens gevoeld. Dankje om mij te leren houden van mezelf, zodat ik ook van de mensen om mij heen kan houden. Ik word zo vaak ontroerd, soms met tranen in mijn ogen. Mijn leven krijgt zijn sprankeling terug! Fantastisch gewoon! Waauuuwh! En terwijl ik dit nu schrijf krijg ik zo'n warm gevoel van binnen (en dat ligt niet aan de 32° buitentemperatuur)...! Een dikke harteknuffel en dankjewel voor alles lieve Nadine!

  Elsje X

 • Wouter

  Nadine,

  Dankzij mijn vrouw heb ik jou en jouw energetische massages ook mogen leren kennen. Intussen werd ik al verschillende keren door jouw zachte handen aangeraakt en gemasseerd, en ik geef toe: gewoon fantastisch! Steeds is de massage anders, en toch... elke keer ontspannen en intens genieten. Ik geef toe dat 'ons' leven al gigantisch veranderd is sedert dat wij jou kennen. Je brengt rust in onze harten! En jouw wijze raad, daar heb ik al heel veel uit geleerd en uit meegenomen. Dit alles in een mooi en verzorgd kader, met aangename muziek... het is om UUU tegen te zeggen!

  Wouter

 • Linde

  Lieve Nadine,

  Hoe fijn dat ik je mag ontmoeten in alle eerlijkheid en openheid van het mens-zijn op deze aarde,
  en via jouw aan-raking,
  in de zachte ruimte kan verblijven om de poort te openen naar kwetsbaarheid en zuiverheid,
  naar mijn Vrouw-Zijn,
  tot er niets anders meer is dan de voortdurende stroom van de adem,
  de beweging
  en de verbinding...
  Dankje voor alle liefdevolle momenten!

  Linde

 • Jan

  Beste Nadine,

  Een aantal maanden geleden belde ik bij jou aan voor een massage. Pure nieuwsgierigheid! Je 'bevredigde' ze op de meest fantastische manier. Je liet me een wereld zien waarvan ik het bestaan niet eens vermoedde. Ik sta er nog steeds van versteld, dat de manier van aanraken die jij hebt ontwikkeld, zo een intense genotsbeleving kan oproepen. Ik kan niet anders dan mijn grootste bewondering uit te drukken voor de manier waarop je mij hebt laten genieten. Ik vind het fantastisch wat je doet, en ik hoop dat ik dit nog dikwijls mag beleven...

  Jan

 • Kathleen

  Lieve Nadine,

  Toen ik me inschreef voor de workshop 'Ademen en anders Bewegen' wist ik niet welke explosie aan gevoelens ik tegemoet ging. Mijn omgeving was zeer kritisch 'je ademt tóch elke dag'... maar het ademen kreeg een totaal nieuwe invulling bij jou. Bepaalde situaties krijg ik nu meer onder controle doordat ik mij meer bewust geworden ben van mijn ademhaling, en hoe ermee om te gaan. Dank je daarvoor! Ook de reis langsheen de chakra's was zo inzichtelijk en verrijkend! En dan dat 'anders bewegen': ik hield het niet voor mogelijk hoe bevrijdend al dat dansen en gek doen, op allerlei muziekgenres zou zijn. Wat een tocht met mijn lichaam! En al deze verrassende ervaringen heb jij met zoveel enthousiasme en vakkennis overgebracht en helpen kanaliseren! Bovendien heb ik veel lieve warme mensen leren kennen op deze zeer waardevolle tocht! Dit traject was/is superformiweldigfantakolossachtig...

  Kathleen xxx

 • Leentje

  Liefdevolle vuurvrouw,

  Het zeker weten dat het universum langzaam zaad laat kiemen in onze gekwetste maar helende zielen brengt rust. Zalig dat je de delen van dat 'ontgonnen gebied' wilt exploreren en met ons, vrouwen, verder wilt delen! Dankje voor jouw moed, jouw vertederende glimlach, jouw woorden van troost... dankje voor de vreugde die je schenkt door tegen alle winstbejag en commercialisatie in, een madam te blijven uit één stuk! Ik word sterker met de dag. Dankje voor alle heil en heling! Ik ben zo blij dat ik jou ken, ik zie jou écht graag!

  Kus van Leentje X

 • Krisje

  Dag lieve Nadine,

  Met meer rust in mijn lijfje wakker geworden deze morgen! Daar verlangde ik zooo naar! Jouw massage was héérlijk zacht.
  Het voelde als een deken van liefde dat over mij werd uitgespreid. Als het waar is dat het universum jou teruggeeft wat je geeft, staat jou wél een héél mooi jaar te wachten!
  Ik stuur jou meer liefs dan ik hier kan uitdrukken... een kus, een knuffel, een knipoogje...

  Krisje xxx
 • Britt

  Dag Nadine,

  Ik ervoer gisteren een heel sterke meditatie. Nadien voelde ik mij alsof niets mij nog kan tegenhouden. Ik voel me vrij om weer te beginnen leven.
  Ook deze morgen stond ik opgewekt op, om met een groot verlangen aan mijn ochtendmeditatie te beginnen.
  Ik sta er nog steeds van versteld wat dit met een mens kan doen en hoeveel meer je kan ervaren en beleven.
  Ik ben jou ontzettend dankbaar voor deze nieuwe ontdekkingen! Mijn ogen gaan open! Mijn leven wordt een waar avontuur!
  En... mijn 'honger' wordt alsmaar groter (grapje!).
  Duizendmaal dank en proficiat voor de manier waarop jij dit alles - met de nodige zorg en aandacht - overbrengt Nadine, écht waar!!!  

  Britt 

 • Jessica

  Nadine,

  Het is met woorden niet te omschrijven hoe ik de massages elke keer bij jou ervaar.
  Ik heb veel minder rugklachten en voel mij beter in mijn vel !
  Bedankt voor de vertederende momenten...
  Liefs,

  Jessica X

 • 1

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147