• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Shiva-Massage

 

Voor mannen die willen groeien in hun Man-Zijn...


Vanuit overgave en rust opnieuw de connectie ervaren met het Goddelijk Vrouwelijke in jou Zelf!


Een Shiva-Massage is een manier van zacht en teder aangeraakt worden en liefdevol aanwezig Zijn, vanuit een diep eerbetoon aan de man en zijn zachtvrouwelijke energie. De ademhaling en de aandacht worden continu naar die plaatsen gebracht waaraan gewerkt wordt. Bedoeling is om jou met jezelf en het universum opnieuw te leren verbinden.


De nadruk ligt op het openen van het hartgebied. Opnieuw contact maken met jouw gevoel, jouw kwetsbaarheid, en de zachtvrouwelijke energie in jezelf opnieuw leren toelaten is een fundamenteel onderdeel van de innerlijke scholings-Weg van de man.


Mannen denken vaak dat ze aantrekkelijk worden door wat ze presteren of bezitten. Zoals vrouwen hun uiterlijk als troef willen inzetten, doen mannen dat met hun prestaties of bezittingen. Vanwege de heersende moraal over het ‘Man Zijn’, is het voor hen moeilijk openlijk emotioneel te zijn en zich door hun hart te laten leiden. Ook in mannen is de vrouwelijke energie onderdrukt geraakt. Veel gevoelige mannen voelen zich verloren en lijden aan zelftwijfel, angst en onbekwaamheid." Voor mannen is het belangrijk hun eigen lichaam terug te leren bewonen en te voelen dat zijn geliefd worden om wie ze 'zijn' 
en niet om wat ze kunnen of aan status bereikt hebben... "In contact met vrouwen zijn mannen vaak onzeker over hoe ze een vrouw het beste kunnen benaderen. Ze voelen zich thuis in hun hoofd maar vaak nog heel onzeker in de communicatie met een vrouw. Zich meer leren verbinden met hun gevoel is nog moeilijk, omdat het hen vaak afgeleerd werd tijdens de opvoeding. Mannen ervaren dikwijls het verlangen naar contact vanuit hun primaire gevoelens, de seksuele begeerte in de buik. Het tussengebied van het hart en het gevoel is (vaak nog) een on-ontgonnen terrein. Het hoofd is actief, maar hart en gevoel zijn 'frosen' gebieden.


Innerlijk ontwikkelde vrouwen ervaren dit als onprettig als de man emotioneel niet toegankelijk is en zij als vrouw niet werkelijk gezien wordt door hem. Vaak weten mannen niet hoe dit contact te bekrachtigen dan via hoofd en buik.


Contact maken met eigen gevoel en ervaren hoe emoties zich manifesteren in het lichaam is helend voor een man en brengt hen terug in contact met hun échte behoeftes en verlangens. Als het contact met het hart en gevoel zich herstelt, zal een man zijn zelf-bewustzijn en -vertrouwen kunnen uitstralen, wat vrouwen aantrekt en welke los staan van prestaties en succes!  


Bij de kunst van het aanraken, hoort het vinden van de juiste diepte. Dieper werken betekent niet zozeer dieper het lichaam ingaan. Het betekent eerder werken naar een diepgaandere ontspanning toe, zowel voor de kliënt als voor de massagetherapeut, zodat er intenser kan gevoeld en genoten worden.


Mijn aanrakingen zijn fluweelzacht, traag, heel subtiel en energetisch opladend. Juist daardoor voel jij je in je totaliteit geaccepteerd, bemind, gedragen, gekoesterd, geborgen en intens (aan)geraakt.
Een Shiva-Massage heeft tot doel de zacht vrouwelijke energie in de man aan te wakkeren, en zijn hart te openen. Een duik in de diepte… naar zelfwaardering, genoeglijk in het lichaam aanwezig mogen zijn, genieten en present zijn en voelen dat je liefde waard bent, los van wat je doet, hebt of hebt bereikt...!


Alle 'contouren' worden vanuit een zachte Yinkracht gemasseerd.
Ook hartgebied, borstkas en andere Shivaplekjes worden onder de aandacht gebracht. Het betreft een uitnodiging om diep in te dalen in het lichaam...!


Mijn Shiva-Massage wordt gegeven met warme olie, op een comfortabele voorverwarmde massagetafel. 


Deze massagevorm kan een zachte overgang zijn van een Intuïtief-Energetische massage naar een Kashmirische Tandava Massage OF een 'Sexual-Awakening-Healing' massage.


Wens jij ook kennis te maken met deze subtiele vorm van massage?
Wil jij jezelf beter leren voelen,
in jouw lijf komen en te genieten van jouw zacht vrouwelijke kant? 
Wil jij ook die zachte man in jezelf leren kennen...?!


Kom en ontdek dat 'Goddelijke vonkje in je-Zelf'...!

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147