• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Relatie-Intimiteits-Coaching


In veel relaties komt ruzie, miscommunicatie, beddendood, vreemdgaan, eenzaamheid, het gevoel dat de ander je afwijst voor. We gaan vaak uitgerekend een relatie aan met iemand die ons niet geeft wat we nodig hebben. Vaak trekt één van de twee zich terug, terwijl de ander steeds verder gaat met zich aanpassen en/ of met beschuldigen. Beiden voelen zich verschrikkelijk, hunkeren naar elkaars liefde en steun, maar krijgen die niet.

* We hebben vaak ruzie
* We hebben bijna nooit meer seks
* Mijn man hangt alleen maar op de bank
* Mijn vrouw heeft constant kritiek op me
* Ik ben vreemd gegaan en weet niet wat ik moet doen
* Ik voel verschrikkelijk eenzaam
* Ik denk geregeld aan scheiden
* De sfeer in huis is slecht, ook de kinderen lijden er onder
* Ik heb ontdekt dat mijn partner vreemd gaat, wat nu?
* Ik weet niet of ik nog van mijn partner hou
* Mijn partner wil scheiden, maar ik niet.
* We zijn zo kwaad op elkaar dat we elkaar met woorden kapot maken 
* Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst gelachen heb met mijn partner


Je verlangt naar dingen die er nu te weinig zijn in jouw relatie. Je wilt meer liefde voelen en beter communiceren met je partner. En bovenal hunker je naar intimiteit. Je wilt je emotioneel en fysiek (seksueel) op je gemak voelen en geliefd. Je wilt meer leuke dingen doen samen met je partner of vaker vrijen. Waarschijnlijk heb je al veel dingen uitgeprobeerd om dat voor elkaar te krijgen, maar het lukt gewoon niet. Wat je ook probeert, het draait steeds weer op hetzelfde uit. Jullie zitten in een neerwaartse spiraal. Het kan zijn dat je nog steeds voelt dat je van de ander houdt. Maar het kan ook zijn dat je aan je eigen liefde voor je partner begint te twijfelen.


Je overweegt om naar iemand toe te gaan om je te laten begeleiden.
Maar de drempel is te hoog? 


Om relatiepatronen te doorbreken, ga je uit van het natuurlijke principe dat iets niet hetzelfde kan blijven als één van de twee beweegt. Hierbij maakt het dus niet uit welk probleem je in jouw relatie wilt aanpakken. Als jij kiest voor het Pad van bewustwording, voor reflecteren op eigen gedrag... en als jij jouw creativiteit wilt laten stromen, dan kan deze vorm van begeleiding jou vast en zeker iets bieden.  


Een oplossingsgerichte aanpak die gebaseerd is op de evolutiepsychologie.
Ik help jou vanuit mijn ervaringsgerichtheid, helderheid, fijngevoeligheid en mijn liefdevolle aanwezigheid jouw situatie te 'vertalen' en te 'herkaderen'. 

 

Terugkerende patronen en het mechanisme ervan leren begrijpen - 'waarom' jou dat overkomt - maakt dat je al snel een andere kijk krijgt op jouw situatie. Met andere woorden: de ander (of het herhaalde mechanisme) komt jou iets vertellen over jezelf! Dit vraagt van jou dat jij zélf de verantwoordelijkheid neemt voor het oplossen van JOUW probleem, waar JIJ tegenaan loopt. Daar een klare kijk op krijgen maakt dat je vanuit een bepaalde zelfstandigheid, de keuzevrijheid behoud om te kijken welke verdere stappen nodig zijn naar herstel toe. Dit kan jou het gevoel terug geven jouw zachte vrouwelijke kracht in evenwicht te brengen met jouw hartgedragen mannelijke stevigheid, dus overgaan tot een zachte (inter-)actie!

 

Dagelijks merk ik in mijn coachingspraktijk dat - als je je eigen gedrag verandert en zélf uit de keten van afhankelijkheid stapt - jouw persoonlijke relaties 180 graden kunnen draaien.


Juist in de creativiteit ligt de oplossing verscholen. Het gaat er dus om dat jij je eigen gewoonten doorbreekt, dat je niet verdrinkt in details, maar dat je gefocust blijft op jezelf, het geheel én de verbinding. Zeker in situaties waarover jij je nog machteloos voelt, zul je merken dat je nog geen honderdste van je creativiteit gebruikt. 

 


" Een vrouw kan pas écht Vrouw-Zijn
als de man naast haar werkelijk Man-Is... "

 

 
Leren naar jouw eigen relatiegewoonten te kijken en jouw creativiteit (= vrouwelijke energie) in te zetten om jouw 'ideale' relatie realiteit te laten worden, kan met of zonder jouw partner plaatsvinden. 

Kom je er toch alleen niet uit, en is jouw partner bereid jou daarin tegemoet te komen?

Dan kan Relatie-Intimiteits-Coaching iets zijn voor jullie, waarbij jullie vanuit een integer en liefdevol open hart terug met elkaar in verbinding leren treden.
Dat kan onder de vorm van een setting in verbindende communicatie, waarbij ieder naar zijn eigen aandeel leert kijken... dat kan onder de vorm van contactoefeningen en aanraking, dat kan onder de vorm van een massage-initiatie zijn... waarbij jullie samen seksu-HEEL kunnen worden en het Pad van de Hogere Liefde en de Helilige Seksualiteit (= Tantra) kunnen bewandelen.


Een geknipte formule op ieders maat, in een veilige bedding, waarbij tijd en RUIMTE geboden wordt voor eenieders kwetsbaarheid.

 

“ De afstand die je bewaart tot je pijn, 
is gelijk aan de afstand die je bewaart tot je geliefde. 
En de afstand die je bewaart tot je geliefde, 
is identiek aan de afstand tot de levende werkelijkheid, jouw Ware Zelf.
Alles wat die afstand, die afscheiding in onszelf
en tussen onszelf en de ander in stand houdt,
moet zachtmoedig worden verhelderd... ”

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147