• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Kashmirische Tandava Massage

 

Deze massage is een vloeibare dans van aanrakingen, de ‘Yoga van de Aanraking’…


Het is de zacht koesterende aanraking in combinatie met de verdieping van de ademhaling die jouw massage tot een intieme en energetisch meditatieve ervaring met andere woorden een Goddelijke ervaring kan maken.


" Je bent op jezelf en gaat ‘met gesloten ogen' op reis... "Deze massage nodigt jou uit om te luisteren naar jouw hart, en weer aanspraak te maken op jouw eigen diepste innerlijk voelen zonder daarnaar te handelen.
Het hele lichaam wordt aangeraakt op een intens diep voelde manier.


Dit maak je volledig voelbaar vanuit de ‘vloeibaarheid van beweging in de dans’, om steeds subtielere ervaringen te beleven en je instincten ten volle te doorleven.
Tandava, ook ‘Yoga van de Dans’ genoemd, is prachtig om dagelijks te beoefenen, ook met je partner!


Kashmirische Massage, gebaseerd op de Saivistische Kasmiri traditie, gaat over respect, overgave en onverdeelde aandacht…

 

" Waarachtig aandachtig AANWEZIG ZIJN, in contact met je HART… "Mannen denken vaak dat ze aantrekkelijk worden door wat ze presteren of bezitten. Zoals vrouwen hun uiterlijk als troef willen inzetten, doen mannen dat met hun prestaties of bezittingen. Vanwege de heersende moraal over het ‘Man Zijn’, is het voor hen moeilijk openlijk emotioneel te zijn en zich door hun hart te laten leiden. Ook in mannen is de vrouwelijke energie onderdrukt geraakt. Veel gevoelige mannen voelen zich verloren en lijden aan zelftwijfel, angst en onbekwaamheid.

 

" Voor mannen is het belangrijk hun eigen lichaam terug te leren bewonen en te voelen dat zijn geliefd worden om wie ze 'Zijn' 
en niet om wat ze kunnen of wat ze aan status bereikt hebben... "
In contact met vrouwen zijn mannen vaak onzeker over hoe ze een vrouw het beste kunnen benaderen. Ze voelen zich thuis in hun hoofd maar vaak nog heel onzeker in de communicatie met een vrouw. Zich meer leren verbinden met hun gevoel is nog moeilijk, omdat het hen vaak afgeleerd werd tijdens de opvoeding. Mannen ervaren dikwijls het verlangen naar contact vanuit hun primaire gevoelens, de seksuele begeert in de buik. Het tussengebied van het hart en het gevoel is (vaak nog) een on-ontgonnen terrein. Het hoofd is actief, maar hart en gevoel zijn nog vaak 'frosen' gebieden.


Innerlijk ontwikkelde vrouwen ervaren dit als onprettig als de man emotioneel niet toegankelijk is en zij als vrouw niet werkelijk gezien wordt door hem. Vaak weten mannen niet hoe dit contact te bekrachtigen dan via hoofd en buik.


Contact maken met eigen gevoel en ervaren hoe emoties zich manifesteren in het lichaam is helend voor een man en brengt hen terug in contact met hun échte behoeftes en verlangens. Als het contact met het hart en gevoel zich herstelt, zal een man zijn zelf-bewustzijn en -vertrouwen kunnen uitstralen, wat vrouwen aantrekt en welke los staan van prestaties en succes!  

 

" Ervaar de ‘VREUGDE van het ZIJN’…
Deze massage opent de poort naar jouw Hart en jouw Ziel. "

 

 

Een zacht koesterende massage, bestaande uit trage en lange strijkingen in combinatie met het ritme van de adem…
... en waar RUIMTE is voor alles wat zich in jou wil openbaren.


Overgave betekent jezelf ont-moeten in wat zich NU aandient… tegenzin, weerstand, verlegenheid, genot, verdriet, kracht… 
Ik ondersteun je om vanuit rust en overgave helemaal te leren ontspannen, jouw grenzen te verkennen en de verbinding met jezelf (opnieuw) te ervaren.


Hopelijk ten overvloede, maar tóch ter voorkoming van ieder misverstand hierover, dit Kashmirisch Tantra-ritueel omvat geen seksuele handelingen noch seks, seksuele uitwisseling of stimulatie.
Het gaat hier om een groeien in Lichaams- en VOEL-Bewust-Zijn!
Gedurende de sessie is de aanraking eenvoudig, je ontvangt en je geeft je over aan het gebeuren.


Het gaat hem in eerste instantie om ontspannen en puur genieten…

de stille 'ruimte' in jezelf ontdekken... DIEP-ZEE-DUIKEN... 
... weg van doelgerichtheid, ejaculeren… naar de ontmoeting van de zachte (vrouwelijke) energie en de ontvankelijkheid, in de spirituele seksualiteit!


Als je nog onbekend bent met Tantra is dit Kashmirisch Tantra-ritueel een zeer zuivere, veilige, Sacrale manier van masseren. Tantra helpt je om je vrouwelijke energie krachtig(er) te maken en je in balans te brengen met je eigen innerlijke man. Los van verwachtingen, lusten en hongerigheid.

 

We zijn samen vanuit universele en onvoorwaardelijke liefde…en creëren samen de veiligheid om de overgave te ervaren, waarbij dàtgene mag plaatsvinden wat voor jou nodig en kloppend is.
Of je nu beginnend of gevorderd bent in Tantra, deze massages bieden jou de mogelijkheid te ondervinden wat 'seksueel aanwezig ZIJN' voor jou kan betekenen! 
Ook als je naakt of bloot zijn nog spannend vindt!


Elke interactie is afgestemd op diep VOELEN en diep voelend aanwezig Zijn. Daarnaast is iedere interactie afgestemd op het (verder) ontwikkelen/integreren van de mannelijke en de vrouwelijke (levens-)energie. Deze vorm houdt in dat de genitaliën net zo professioneel en respectvol kunnen behandeld worden als alle andere delen van het lichaam. Het intieme karakter van deze massages kan aanzienlijk verschillen van andere trainings-/therapeutische benaderingen elders, met name het werken met het naakte lichaam.


Je zult geheel verschillende gevoelens en plotselinge energie-veranderingen tegenkomen!

 

" Met jou kwam een nog ongekend verdriet,
waarop ik een leven lang heb gewacht.
Het kwam uit jouw ogen in de mijne,
uit jouw armen, tegen me aan,
uit jouw handen onder mijn huid,
het kwam en ik liet het… "
                                                                                                                           R. Kopland

 

Concreet:

In dit Tantrisch ritueel wordt gebruik gemaakt van de Inner Flute massage, die de nadruk legt op het openen van het hartgebied. Opnieuw contact maken met jouw gevoel, jouw kwetsbaarheid durven tonen en de zachtvrouwelijke energie in jezelf opnieuw leren toelaten is een fundamenteel onderdeel van jouw helings-Weg. Dergelijke massagevorm vereist heel wat bereidheid van jou, met name de bereidheid het streven naar een ejaculatie, los te laten... Ik leer jou terug vanuit jouw bekken te ademen, een vitaliserende ademhaling die jou helpt jouw lichamelijk plezier te vergroten, te versterken en te verlengen. Dit werk betreft een groeien in jouw emotionele en seksuele intelligentie. Grenzend aan niet ejaculerende orgasmen, behelst dit werk in zijn meest pure vorm een massage van het gehele lichaam (incl. bekkengebied). 

Deze vorm van lichaamswerk/massage houdt in dat de genitale zone net zo professioneel en respectvol aangeraakt wordt als alle andere delen van het lichaam. Dit met de bedoeling om jouw Lichaams- en VOEL-Bewust-Zijn te verhogenNIET om seksuele pulsen uit te leven of seksueel uit te wisselen! Dit Sacrale werk betreft een eerbetoon aan wie  JIJ  bent, als man. Ook al kunnen de sessies als opwindend ervaren worden, het gaat erom hogere plateaus (vooral op energieniveau) te bereiken en niet te streven naar een seksuele ontlading. De behandeling benadert het ervaren van een zacht vrouwelijke energiestroom welke zich onderhuids opbouwt (van genitaal- naar hartsgebied) en die -voor mannen- nog van een ongekend niveau (kan) zijn...


Dit werk betreft de transformatie van een vulkanische beleving naar een oceanisch be-LEVEN (groeien in totaal Lichaams-Bewust-Zijn). Het is een manier voor mannen om helemaal aan te leren komen in hun lichaam, de intimiteit met zichzelf te versterken, weg van prestatiegerichtheid en elke vorm van iets fysiek terug willen geven... 

 

Je ligt op een comfortabele matras... en wordt gemasseerd met een - boven de lichaamstemperatuur - verwarmde olie, die onmiddellijk de poriën opent.
Op deze manier leer je steeds dieper en intenser voelen...!


Een Kashmirische Tandava Massage kan een zachte overgang zijn van een GodinnenMassage naar een ‘Sexual-Awakening-Healing’.

  

Sommige groepen scheppen ruimte voor het uitleven van seksuele impulsen.
Andere leren je ruimere seksuele technieken aan en richten zich vooral op het ervaren van extase...

Ik benadruk het ZIJNs-aspect van Tantra, waarbij je uitgenodigd wordt om jou in jouw innerlijke seksualiteit en jouw seksuele levens-energie te leren ontspannen... het intiem contact met jezelf opnieuw te leren voelen en thuis te komen in jouw hart. 

Mijn Tantrische Massages betreffen beslist GEEN erotische dienstverlening of prostitutie. 
Samen met nog andere collega's zet ik mij in om Tantra te laten evolueren van een vrijwel onbekende Oosterse filosofie, naar een praktisch toepasbare levens-Wijze vanuit een integer en open hart...  EN... 
Tantra te ontdoen van het verkeerde beeld (seksuele/erotische dienstverlening) 
dat rondom Tantra 
nu - jammer genoeg - nog bestaat!

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147