• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Re-Awakening-Healing


Een Re-Awakening-Healing benadert de mens op een holistische manier.


Door de gebieden van het lichaam die niet in balans zijn met de juiste intensiteit en de goede diepte aan te raken en te masseren, kan je bewust worden van wat daar leeft. Je krijgt zo een heel direct contact met je gevoelsleven, en inzicht in wat jou op een dieper niveau beweegt. Bovendien heeft deze vorm van aanraking op zich al een helend effect (een moeder wrijft over de zere plek (intuïtief), wiegt het kind (dynamisch) en legt haar hand op de zere plek (healing), omdat het lichaam een vorm van aandacht krijgt die precies in harmonie is met wat het nodig heeft.


Een subtiele combinatie van aanraken, aankomen, dynamisch masseren en zachtjes wiegen. Een milde vorm van behandelen waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gezet.

Re-Awakening-Healing gaat ervan uit dat de mens van nature gericht is op levendigheid en vrijheid. In die zin gaat het er niet om iets te veranderen tijdens de sessie, maar om je meer vrij te maken van wat al is, door ruimte en aandacht te geven aan de geblokkeerde gebieden.  Het doel van een Re-Awakening-Healing is om op een geleidelijke manier contact te leren maken met wat jou op een dieper niveau beweegt. Daardoor ga je meer ervaren op gevoelsniveau, en krijg je tegelijk inzicht in de drijfveren waar je je niet eerder van bewust was.

 

" Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt,
is niets vergeleken met wat in ons ligt... "

 

Om dat te kunnen bereiken, beheers ik een unieke mix van energetisch lichaamswerk waaronder diverse massagetechnieken, ademhalingsoefeningen, contactoefeningen... gecombineerd met begeleid zelf-onderzoek. Grotere bewegingen werken losmakend, kleinere bewegingen werken door, op dieper liggende plaatsen in het lichaam. Deze mix wordt aangevuld met een vorm van coaching/therapie die de ervaringen die je opdoet kadert en inzichtelijk maakt. Jouw lichaam wordt uitgenodigd om los te laten. Het natuurlijke ritme van het lichaam herstelt zich wat ervoor zorgt dat je als vanzelf gaat ontspannen. Je doet nieuwe energie op die jou in staat stelt om weer te stromen. Er ontstaat een mentale en emotionele balans.

 

De vrijgemaakte energie kan allerlei processen in beweging zetten, zowel lichamelijk als mentaal. Die processen kunnen naar heftigheid of verstilling leiden of afwisselend naar beide. Kenmerkend is dat ze altijd een vorm van groei in zich hebben, nl. naar meer bezield leven.
Re-Awakening-Healing maakt zo de koppeling tussen het fysieke, het mentale, het emotionele en het spirituele en bevordert de integratie van al die terreinen. 

 

Een sessie duurt gewoonlijk anderhalf uur en begint met een inleidend gesprek om te luisteren naar jouw motivatie of jouw vastgelopen situatie. Ik ga ervan uit dat dátgene wat op het moment zelf het meest relevant is, ook het meest waardevol is om aandacht aan te besteden. Op die manier sluit het mooi aan bij wat op gevoelsmatig niveau het meest belangrijk is.Ja, een Re-Awakening-Healing brengt jou op een zachte manier terug in je (eigen) kracht.
Het geeft jou de mogelijkheid om via jouw lichaam, dieper contact te maken met jouw gevoel.
Een dynamische massage die een positieve uitwerking heeft op spieren en gewrichten, spanning en andere stress gerelateerde klachten. Ze is ook zeer geschikt voor ouderen om de gewrichten soepel te houden!

 

De massage werkt rustgevend, heel ontspannend en energetisch opladend. Ze wordt gegeven op een comfortabele voorverwarmde massagetafel.
Je kan kiezen of jij al dan niet jouw kledij aanhoudt. De beide kunnen voor mij.

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147