• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Kashmirische Tandava Massage

 

Deze massage is een vloeibare dans van aanrakingen, de ‘Yoga van de Aanraking’…


Het is de zacht koesterende aanraking in combinatie met de verdieping van de ademhaling die jouw massage tot een intieme en energetisch meditatieve ervaring met andere woorden een Goddelijke ervaring kan maken.


" Je bent op jezelf en gaat ‘met gesloten ogen' op reis... "Deze massage nodigt jou uit om te luisteren naar jouw hart, en weer aanspraak te maken op jouw eigen diepste innerlijk voelen zonder daarnaar te handelen.
Het hele lichaam wordt aangeraakt op een intens diep voelde manier.


Dit maak je volledig voelbaar vanuit de ‘vloeibaarheid van beweging in de dans’, om steeds subtielere ervaringen te beleven en je instincten ten volle te doorleven.
Tandava, ook ‘Yoga van de Dans’ genoemd, is prachtig om dagelijks te beoefenen, ook met je partner!


De Kashmirische Massage, gebaseerd op de Saivistische Kasmiri traditie, gaat over respect, overgave en onverdeelde aandacht…

 

" Waarachtig aandachtig AANWEZIG ZIJN, in contact met je HART… "

 

Een Kashmirische Tandava massage betreft een zacht koesterende massage, bestaande uit trage en lange strijkingen in combinatie met het ritme van de adem…

... en waar RUIMTE is voor alles wat zich in jou wil openbaren.


Overgave betekent jezelf ont-moeten in wat zich NU aandient… tegenzin, weerstand, verlegenheid, genot, verdriet, kracht… 
Ik ondersteun je om vanuit rust en overgave helemaal te leren ontspannen, jouw grenzen te verkennen en de verbinding met jezelf (opnieuw) te ervaren.

 

Als je nog onbekend bent met Tantra is dit Kashmirisch Tantra-ritueel een zeer zuivere, veilige, Sacrale manier van masseren. Vrouwen vinden in het algemeen de drempel naar Tantra te hoog om overheen te stappen. Ik ervaar dat vaak in mijn praktijk. De gedachte om ontkleed aangeraakt te worden houdt de meeste vrouwen op een voorzichtige afstand.


Een Kashmirische Tantra massage nodigt jou juist uit om jouw grenzen te verleggen en jouw kracht (opnieuw) te leren voelen, daar waar veiligheid en wederzijds respect voorop staan.
 Tantra helpt je om je vrouwelijke energie krachtig(er) te maken en je in balans te brengen met je eigen innerlijke man. Los van verwachtingen, lusten en hongerigheid.


" Voor de meeste vrouwen zijn dit mooie rituelen om hun in alle veiligheid te leren openen, en in het Vrouw-Zijn te leren ontspannen. Wetende dat 'niets moet' en er 'niets van hen gevraagd of (af-)genomen' wordt... "

 

" Ervaar de ‘VREUGDE van het ZIJN’…
Deze massage opent de poort naar jouw Hart en jouw Ziel. "We zijn samen vanuit universele en onvoorwaardelijke liefde…en creëren samen de veiligheid om de overgave te ervaren, waarbij dàtgene mag plaatsvinden wat voor jou nodig en kloppend is.
Of je nu beginnend of gevorderd bent in Tantra, deze massages bieden jou de mogelijkheid te ondervinden wat 'seksueel aanwezig ZIJN' voor jou kan betekenen! 
Ook als je naakt of bloot zijn nog spannend vindt!


Elke interactie is afgestemd op diep VOELEN en diep voelend aanwezig Zijn. Daarnaast is iedere interactie afgestemd op het (verder) ontwikkelen/integreren van de mannelijke en de vrouwelijke (levens-)energie. Deze vorm houdt in dat de genitaliën net zo professioneel en respectvol aangeraakt worden als alle andere delen van het lichaam. Het intieme karakter van deze massages kan aanzienlijk verschillen van andere trainings-/therapeutische benaderingen elders, met name het werken met het naakte lichaam.


Je zult geheel verschillende gevoelens en plotselinge energie-veranderingen tegenkomen!

 

" Met jou kwam een nog ongekend verdriet,
waarop ik een leven lang heb gewacht.
Het kwam uit jouw ogen in de mijne,
uit jouw armen, tegen me aan,
uit jouw handen onder mijn huid,
het kwam en ik liet het… "
                                                                                                                           R. Kopland

 

 

Concreet: 

Een Kashmirische Tandava Massage gaat hem in eerste instantie om ontspannen en puur genieten…
de stille 'ruimte' in jezelf ontdekken... DIEP-ZEE-DUIKEN... 
... naar de ontmoeting van de zachte (vrouwelijke) kracht in je-Zelf en jouw ontvankelijkheid, in de spirituele seksualiteit!


Op de meest subtiele en speelse wijze wordt je door middel van zachte aanrakingen, zachte strelingen gepaard gaand met focused dieptewerk, naar die diepe stille plekjes in jezelf gebracht. Je wordt je steeds meer bewust van je lichaam, je bekken, je Yoni... en je (her)ontdekt het Goddelijk Vrouwelijke in jezelf.  


Dit Tantrisch ritueel houdt in dat de genitale zone net zo professioneel en respectvol aangeraakt wordt als alle andere delen van het lichaam. Het intieme karakter van deze massages kan aanzienlijk verschillen van andere massagevormen en therapeutische benaderingen elders, met name het werken met het gehele naakte lichaam.


Impliciet aan dit werk is het vertrouwen in je-Zelf
, in de wijsheid van je lichaam, je grenzen en je wensen. Mijn rol is er één van getuige, gids, leraar & oermoeder, die RUIMTE creëert voor JOUW ontdekkingstocht en je eigen helings- en leerproces. Het lichaam van de vrouw heeft een wonderbaarlijk vermogen te herstellen van onbalans, ziekte en trauma’s en kan na herstel nog steeds enorm veel genot en gelukzaligheid ervaren.

 

Je ligt op een comfortabele matras... en wordt gemasseerd met een - boven de lichaamstemperatuur - verwarmde olie, die onmiddellijk de poriën opent. Op deze manier leer je steeds dieper en intenser voelen...!


Een Kashmirische Tandava Massage kan een zachte overgang zijn van een GodinnenMassage naar een ‘Sexual-Awakening-Healing’.

  

Sommige groepen scheppen ruimte voor het uitleven van seksuele impulsen.
Andere leren je ruimere seksuele technieken aan en richten zich vooral op het ervaren van extase...

Ik benadruk het ZIJNs-aspect van Tantra, waarbij je uitgenodigd wordt om jou in jouw innerlijke seksualiteit en jouw seksuele levens-energie te leren ontspannen... het intiem contact met jezelf opnieuw te leren voelen en thuis te komen in jouw hart. 

Mijn Tantrische Massages betreffen beslist GEEN erotische dienstverlening of prostitutie. 
Samen met nog andere collega's zet ik mij in om Tantra te laten evolueren van een vrijwel onbekende Oosterse filosofie, naar een praktisch toepasbare levens-Wijze vanuit een integer en open hart...  EN... 
Tantra te ontdoen van het verkeerde beeld (seksuele/erotische dienstverlening) 
dat rondom Tantra 
nu - jammer genoeg - nog bestaat!

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147