• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Sexual-Awakening-Healing

 

" Ik voel mij geroepen om mensen in hun lijf en bij hun Goddelijkheid te brengen,
om op een vrijere en creatievere manier te ademen, te bewegen, te communiceren...
te leven! "

 

Voor vrouwen die willen open bloeien in hun Vrouw-Zijn...

 


Zoek je begeleiding in je individueel proces, of in je (seksuele) relatie?
Koester jij het verlangen, jezelf beter te leren kennen?
Verlang je naar een diepgaandere verbinding en een grotere intimiteit met jezelf en de wereld om je heen? Dan kan 'Sexual-Awakening-Healing' iets zijn voor jou.


Mijn Sexual-Awakening-Healing betreft een combinatie van diverse massagetechnieken uit oa. de Kashmirische Tantra, de Totality Therapy (Seksuologisch Lichaamswerk), de BekkenBodemMassage en Tantra-Tao werk... al dan niet gecombineerd met Relatie-Intimiteits-Coaching.

 


'Sexual-Awakening-Healing'

The PATH of the GODDESS...
een Weg naar liefdevolle genegenheid.

Een Ceremoniële aanpak van lichaam en geest,
die jou leidt naar meer intimiteit met jezelf, 
en eenheid en harmonie in jouw leven...
Tantra als vertrekpunt...


Tantra is een heel oude Oosterse Spirituele stroming.
Tantra is een pad van bewustwording en het opdoen van ervaringen, verrijkingen, inzichten...
van ontdekking en zelf-onderzoek... van uitdiepen, van volledig en ten volle leven en be-LEVEN


Op een lichaams- en ervaringsgerichte manier ontdek je wie je werkelijk bent.
In Tantra bestaat er geen begrijpen zonder het werkelijk te ervaren!


Het is een reis naar je diepere essentie, naar je Goddelijke Kern.
Het Tantrische pad kan ons innerlijke vreugde en diepe vervulling brengen.
Bovendien legt het bewandelen van het Tantrische Pad ons geen sociale of religieuze moralen op, maar wordt er geleefd vanuit een natuurlijke integriteit.


Tantra kan ons leiden naar éénheidservaringen, onbevangen, spontaan en vrij, naar volledig één ZIJN met alles en iedereen. Tantra is voortdurend 'in verbinding Zijn' met onze eigen natuur en met het leven in en rondom ons.


De hoofdsleutel van Tantra is LEVEN in het HIER en NU...
Door het beoefenen van Tantra krijg je steeds meer vertrouwen in je gevoel en in je lichaam,
waardoor je steeds meer vertrouwen zal krijgen in jezelf en in het leven.
Tantra gaat niet over seks, zoals door veel mensen wordt gedacht... maar heeft wél te maken met je seksuele (levens-)energie.


* * *


Omdat velen onder ons die seksuele energie hebben moeten onderdrukken, of kwijt geraakt zijn door verwaarlozing en/of agressie, is daarmee ook vaak de wilskracht onder druk komen te staan, maw. wordt de levensvreugde onderdrukt.


Als je ziet hoe onze TV-programma's ons zonder problemen naakt geweld laten zien, maar ervoor terug schrikken de pure zuivere authentieke Liefde te tonen... dan is er volgens mij iets ernstig mis met de manier waarop in onze samenleving naar 'seksualiteit en intimiteit' gekeken wordt. 
Ook al zijn we uit seksuele energie geboren, onze opvoeding en religie versus de conditioneringen die daaruit zijn ontstaan, hebben elke dag effect op ons denken en hoe we in het leven en in onze relatie(s) staan. Het Seksuele Bewust-Zijn van de mens is dus dringend aan her-definiëring toe! 

* * *

 

Door je seksuele levens-energie te onderzoeken en terug te leren ontdekken, komt zij niet alleen in beweging... je creëert tegelijk meer bewegings-vrijheid, spontaniteit, speelsheid, levendigheid, levenszin en innerlijke vreugde.
Je evolueert naar een intenser, vreugdevoller en vrijer mens!


En voor het onderzoeken en het doorvoelen van je seksuele energie hoef je geen seks te hebben.
Nét zoals je woede kunt voelen zonder destructief te zijn!


Tantra gaat hem over overgave en ontvangen, over het samenwerken van onze Yinne en onze Yange energie.  
De kracht ligt in het ervaren en in het genieten (Yin) en het 'JA'-zeggen (Yang) tegen alles wat zich in jou openbaart... én nieuwsgierig te zijn naar elke (nieuwe) sensatie.
Dat vraagt aanwezig ZIJN bij jouw diepste verlangens en gevoelens, zonder daar direct fysiek naar te handelen.
M.a.w. als jij je durft te openen voor jouw lichamelijke gevoeligheid, zullen levenslust, kracht, zachtheid en seksuele energie zich intenser manifesteren. 

 

" Aanwezig ZIJN vanuit je bekken,
in contact met je hart...
en van daaruit de ander ont-moeten... "


 

Praktisch :

Een eerste 'Sexual-Awakening-Healing' start met een 30'min. durend intakegesprek.

foto08

Een verkennend gesprek in een geheiligde ontmoetings-Ruimte, waar elke gedachte, elk gevoel en iedere twijfel erkend wordt. 
Waar de aandacht vooral ligt bij onderzoek, bewustwording en integratie. Een voorafgaand gesprek draagt bij om benadering én massage af te stemmen op jouw persoonlijke wensen en noden.

 

foto09


Onder de vorm van een zacht inwijdingsritueel kan de massage worden opgestart. 
Ik werk vanuit oprechte aandacht en waarachtig contact, vanuit liefde en wederzijds respect, vanuit een integer en open hart, via bewust en samen adem halen...

 

Het verband VOELEN tussen de subtiliteit & het ritme van de aanraking, kan in eerste instantie het aankomen en de verankering in het lichaam bevorderen.
Vervolgens wordt dieper ingegaan op punten van pijn en/of spanning, en worden ademhaling en aandacht naar de plaatsen gebracht waar je aangeraakt wordt.Door een samenspel van zachte strelingen, aanrakingen, subtiele massage, ademhaling & beweging... wordt jouw natuurlijke levensenergie opgewekt, en kan de ervaring diepgaand en intens worden...


Een massage waarin je liefdevol en erkennend aangeraakt wordt.
Geëerd, gekoesterd en gedragen, met eerbied voor het Wezen dat je bent!
Een holistische massage waarbij het hele lichaam, op ceremoniële Wijze, wordt verkend en aangeraakt. 

 

Tijdens een Sexual-Awakening-Healing leer ik jou eindeloos van jouw lichaam te genieten. Je leert ontspannen in jouw sensualiteit... zodat jouw levenskracht en seksuele energie (weer) vrijelijk kunnen gaan stromen. Ik ga hierbij voor integriteit en respect voor onze grenzen!


Deze helende massage nodigt jou uit om los te laten en jou volledige over te geven aan jouw lichaam en haar innerlijke stroom. De intensiteit is afhankelijk van hoe jij jezelf kan overgeven in 'het moment'. Deze twee uur durende massage helpt jou diep te leren indalen in jouw lichaam, jouw innerlijke seksualiteit (opnieuw) te ontdekken... om van daaruit -tot op de bodem van wie JIJ in Wezen bent- aan te komen en te verankeren! 


Het is een uitnodiging om de kracht te ervaren die voortkomt uit een rustig ontspannen geest... én om de muren af te breken van angst, schaamte en schuld... 

 

 

" Dit Tantrisch ritueel gaat over
groeien in Lichaams- en VOEL-Bewust-Zijn...
en groeien in Seksuele en Emotionele Intelligentie... " 
Mijn Sexual-Awakening-Healing is geen zoektocht naar betere seks, seksuele bevrediging of het uitleven van seksuele fantasieën. Het is een uitnodiging om de diepte en de omvang van jouw sensuele en extatische levens-energie te ervaren, in VOLLE overgave. Deze ervaring zal bijdragen in jouw relationeel (intiem) leven.

 

Hopelijk ten overvloede, maar tóch ter voorkoming van ieder misverstand hierover, dit Tantrisch ritueel omvat beslist GEEN seksuele handelingen of intenties, noch seks, nog seksuele uitwisseling of stimulatie. Ondanks de sfeer van nabijheid is het NIET de bedoeling dat ik, als masseur, ongevraagd aangeraakt wordt!

 


Een ‘Sexual-Awakening-Healing’ kan als ontspanning genomen worden, of ter ondersteuning van een therapeutisch proces. 


Bij een 'Sexual-Awakening-Healing' ter ondersteuning van een therapeutisch proces wordt de massage gecombineerd met Seksuologisch Lichaamswerk. 
De sessie wordt nabesproken en eventueel bouwen we daarop verder.
Deze therapeutische behandeling gaat over transformatie d.m.v. een trauma-seksuologische aanpak. Professioneel en vakkundig. Ook hier is een intakegesprek noodzakelijk.


Tot slot zijn de verschillende technieken GEEN vervanging voor medische hulp of psychotherapie.
Ze kunnen wél een waardevolle ondersteuning en/of hulp bieden bij het transformeren van een vaak on-uitgesproken lijden, of het gebrek aan genegenheid, warmte en intimiteit.

 

Sommige groepen scheppen ruimte voor het uitleven van seksuele impulsen.
Andere leren je ruimere seksuele technieken aan en richten zich vooral op het ervaren van extase...

Ik benadruk het ZIJNs-aspect van Tantra, waarbij je uitgenodigd wordt om jou in jouw innerlijke seksualiteit en jouw seksuele levens-energie te leren ontspannen... het intiem contact met jezelf opnieuw te leren voelen en thuis te komen in jouw hart. 

Mijn Tantrische Massages betreffen beslist GEEN erotische dienstverlening of prostitutie. 
Samen met nog andere collega's zet ik mij in om Tantra te laten evolueren van een vrijwel onbekende Oosterse filosofie, naar een praktisch toepasbare levens-Wijze vanuit een integer en open hart...  EN... 
Tantra te ontdoen van het verkeerde beeld (seksuele/erotische dienstverlening) 
dat rondom Tantra 
nu - jammer genoeg - nog bestaat!

Nieuwsbrief

Wens je regelmatig op de hoogte gehouden te worden van onze aanbiedingen, activiteiten en workshops?
Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief.

CONTACTFORMULIER
Als u meer informatie wilt kunt u dit formulier invullen. Ik tracht het zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Vult u alstublieft alle verplichte velden in.
Gelieve je naam in te vullen!
Gelieve je email adres in te vullen aub
Gelieve je telefoon- of gsmnummer in te vullen!
Gelieve je bericht in te vullen!

Contact


Nadine Dernaucourt

DE RUIMTE

Praktijk voor meer
'Adem-Ruimte' 


Ragestraat 38
9620 Zottegem (O-VL)
met parkeergelegenheid voor de deur
 
 
0493/50 49 49
 
 
 
   BTW: BE 0859.745.147